Om Hundinstruktören

Jag är hundinstruktör, biolog och lärare. Jag brinner för att hjälpa och utbilda människor att bättre förstå och kommunicera med sina hundar!


Jag utbildade mig till Instruktör i Hundtjänst för Svenska Brukshundklubben och examinerades 1995. 1 maj 2023 blev jag även certifierard SBK Instruktör i Specialsök. Är instruktör på Lidingö Brukshundklubb och sitter i styrelsen för Svenska Australian Cattledog Klubben. År 2012 tog jag magisterexamen i biologi, med specialisering i etologi och ekologi. Jag erhöll min magisterexamen inom forskning av Fjällrävens (Vulpes lagopus) beteende. Jag har också en lärarexamen, båda examen är från Stockholms Universitet.


Jag började hundlivet som 13-åring med min Schäfer Apache. I dag har jag Borderterriern Winston och två Australian Cattledogs, Chelsea och Storma.


Jag är specialiserad inom kommunikation och kontakt mellan hund och hundförare, hundens mentala balans, specialsök, vardagslydnad samt problemlösning. Oavsett om du är ny hundägare eller erfaret tävlingsekipage är du välkommen till mig!

Certifikat instruktör i hundtjänst
Filosofie magisterexamen med huvudämnet biologi
Lärarexamen
Diplom Filosofie magisterexamen och lärarexamen